2. stupeň – Listopad 2023

Listopad byl opravdu bohatý měsíc na zážitky a úspěchy dětí. Začátkem měsíce se žáci 2. stupně zúčastnili okresních kol ve sportovních soutěžích. V okresním kole basketbalu obsadili chlapci v kategorii 8. – 9. tříd 3. místo. Školu reprezentovali: Matěj Štěpán, Matyáš Holas, Milan Andreas, Stanislav Ravlynets, Adam Valvoda, Michal Suchan, Aleksandar Stojkoski, Petr Šindelář, Jakub Kotrouš a Matěj Pivec.
13. listopadu se konalo okresní kolo ve volejbalu. Chlapci i dívky obsadili 2. místo v kategorii 8. – 9. tříd. Školu reprezentovali: Andrea Hlaváčková, Adéla Dubská, Magdaléna Kolářová, Kira Shkoda, Monika Zemanová, Anna Diukarieva, Ulaka Ochirsuren, Tereza Marková, Ilona Matašovská, Theo Gille, Jakub Míka, Lukáš Netušil, Adam Staněk, Josef Vittek, Antonín Žák, Petr Šindelář a Šimon Turek.
16. 11. se konal sportovně-vědomostní den v duchu Pevnost Boyard. Stejně jako minulý rok se plnily různé vědomostní a sportovní úkoly v týmech. Členové týmů byli rozděleni podle různého věku. Cílem bylo získat indicie, které byly nezbytné k vyluštění konečné tajenky.
22. listopadu žáci 6.-7. tříd reprezentovali naši školu v okresním kole ve florbale, kde jim těsně uniklo 1. místo. Žáci, kteří školu reprezentovali, byli: Matěj Adam, Samuel Kropík, Martin Řežábek, Vít Benák, Šimon Šach, Simon Novák, František Kovařík, Josef Malý, Daniel Řežábek, Filip Tůma a Tomáš Příhoda.
Poslední listopadový den se na naší škole konal projektový den „Dílny“. Děti si pod vedením svých učitelů vyrobily vánoční ozdoby a další drobné dárky nejen pod stromeček, ale i k prodeji na prosincový jarmark na píseckém náměstí.

Mgr. Magdaléna Hašková